45293_561477307212319_1310352495_n

EN MATUPPLEVELSE på capri

Välkomna till Capri i Halmstad

- Den lilla mysiga restaurangen på Storgatan -

Vi är en anrik och välkänd restaurang som serverar pizza, á la carte, pasta och sallader, detta med fullständiga rättigheter i dricka väg. Dessutom är vi ett utav få ställen som har samma ägare i över 30år!

Vår långa erfarenhet med matlagning gör att vi inte snålar med kvalité eller mängd. Största delen av våra varor är färskvara, och när vi pratar oxfile på pizzan så är det äkta oxfilé som gäller. Vi jobbar ständigt med att leverera bästa möjliga servis, samt en måltid som är värd att minnas. Ett koncept, med anor som sträcker sig långt tillbaka i tiden, gör att man slipper komplicera till det, vi älskar att hålla det enkelt och gott.

Mysfaktorn som består av tegelväggar, träbalkar, levande ljus & liten yta får tala för sig självt, den måste helt enkelt upplevas.

På sommaren har vi en mysig uteservering mitt på Storgatan i hjärtat utav staden. Fullt utrustad med kvalitets värmare och sköna filtar!

Hjärtligt välkomna !

Bordsbokning

Då det är begränsade sittplatser har vi ingen möjlighet att boka bord. Oftast så finns det plats, om inte direkt så inom en kort stund.